top of page

Välkommen till hantverksbryggeriet, där passion för ölbryggning möter traditionella metoder och kärlek till smak. Vi är stolta ägare av både Lilla Edet Bryggeri och Grästorp Bryggeri. Här tillverkar vi smakrika öl som är ofiltrerade och opastöriserade, vilket gör att smakerna bevaras. 

Lilla Edet Bryggeri

Vårt bryggeri är inte bara en plats där öl tillverkas, det är en resa genom en noggrant övervakad process. Från mäskning och lakning till kokning, jäsning, tappning och flaskjäsning tar det cirka fem veckor att skapa den perfekta flaskan med utsökt öl. Varje steg är en konstform, och varje öl vi producerar bär på den kvalitet och omsorg vi lägger ner i varje bryggning.

Med ett bryggverk på 1 200 liter producerar vi en mångfald av ölsorter, inklusive våra signatur Grästorps-öl och ett brett utbud av Lilla Edet-öl. Håll utkik för nya sorter som lanseras löpande och utforska smaker som berikar din ölupplevelse.

Upptäck vårt sortiment, från den lätta ölen SmåLaxen med 2,25% alkohol till den smakfulla folkölen MellanLaxen med 3,5% alkohol. Varje öl bär på vår dedikation till att leverera smakfull njutning.

bottom of page