top of page
Restaurang CC Top på Lilla Edet Bryggeri.

Välkommen till vår restaurang i Lilla Edet. Här serverar vi stekfrukost och  lunch varje vardag. I restaurangen arrangerar vi även uppskattade evenemang med musik och underhållning. Utöver detta erbjuder vi catering och du som gäst kan även hyra vår lokal för privata tillställningar som kalas och fest.

Måndag-fredag

Frukost: 08.30-09.30

Lunch 11.00-14.00

Restaurang - CC Top

Kommande evenemang

Boka in en ölprovning hos oss på Lilla Edet Bryggeri. Med våra unika ölprovningar får du en fördjupad inblick i vår tillverkning och kan njuta av goda smaker tillsammans med nära vänner.

Ölprovning

Ölprovning på Lilla Edet Bryggeri.

Hos oss har du möjlighet att skapa ett alldeles eget öl. En perfekt aktivitet för företag eller om någon fyller år. Vår exklusiva bryggdag tar dig med på en fascinerande resa genom ölets värld.

Brygg eget öl

Förenkla festen eller tillställningen med vår omtyckta catering. Vi erbjuder allt från landgångar och smörrebröd till räkmackor, smörgåstårtor, kallskuret och varm mat. Vårt breda utbud av catering i Lilla Edet hjälper dig att göra din tillställning till något extra.

Inom kort kommer vi att presentera menyer för vår catering, där varje rätt är noggrant utvald för att tillfredsställa olika smaker och preferenser. För att skräddarsy en offert efter dina behov och få mer information om våra cateringalternativ, kontakta oss på pub@lillaedetbryggeri.com. Låt oss ta hand om maten, så kan du fokusera på att njuta av stunden. 

Beställ catering

Hyr vår lokal till fest

Planerar du en fest eller ett kalas? Hos Lilla Edet Bryggeri erbjuder vi den perfekta festlokalen mitt i centrala Lilla Edet för att göra din upplevelse oförglömlig. Våra charmiga lokaler, fyllda med karaktär, är perfekt för fester, kalas och alla typer av sammankomster.

Vare sig det är en intim sammankomst eller en storslagen fest kan du välja att boka plats på våra redan planerade evenemang eller abonnera hela restaurangen för att få en exklusiv och personlig atmosfär. Vi strävar efter att göra varje tillfälle unikt och skräddarsytt efter dina behov och önskemål.

För att få mer information om tillgänglighet och priser är du välkommen att kontakta oss på pub@lillaedetbryggeri.com. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att skapa en oförglömlig upplevelse och minnesvärda stunder för dig och dina gäster. Välkommen till Lilla Edet Bryggeri, där varje fest blir extraordinär i våra lokaler!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lunchmenyn rakt ner i inkorgen varje vecka. Dessutom uppdaterar vi dig med nyheter, event och annat som händer på bryggeriet.

Don't worry, beer happy!

bottom of page