top of page
Ölflaskor hos Lilla Edet Bryggeri.

Välkommen till vår värld av smak och passion för drycker! Det hela började i februari 2019 när vi förvärvade Grästorps Bryggeri AB och beslutade oss för att flytta det från en liten ort till en annan - nämligen Lilla Edet. Där växte vårt företag och vår kärlek till bryggkonsten.

Det var en gång...!

Våra stoltheter, Grästorps Bryggeri och Lilla Edet Bryggeri, är hjärtat av vår verksamhet. Här skapar vi öl av högsta kvalitet och smak, inspirerade av tradition och nytänkande. Men det är inte allt – vi välkomnar också dig till vår lunchrestaurang CC Top, där smakupplevelsen fortsätter med omsorgsfullt tillagade rätter och en härlig, unik atmosfär.

Som ett naturligt steg i vår resa grundade vi Lilla Edet Destilleri AB i slutet av 2023. Detta är vårt helägda dotterbolag, specialiserat på att skapa och erbjuda förstklassiga spritdrycker. Här kombinerar vi innovation med tradition för att producera drycker som berättar en historia genom varje sipp.

Vi är också stolta ägare av 50% av Götaälvdalens Brygghus, ett partnerskap med Beerium. Tillsammans har vi investerat i toppmoderna bryggverk, tankar och tapputrustning för flaskor och burkar. Detta samarbete är ett uttryck för vår övertygelse om att gemenskap och delade visioner ger bästa möjliga resultat.

Vår resa är inte bara en historia om drycker och bryggeri, det är en berättelse om gemenskap, passion och strävan efter kvalitet. Vi är glada att du har valt att utforska vår värld och ser fram emot att dela vår kärlek till smaker och upplevelser med dig. Välkommen till Grästorps Bryggeri och Lilla Edet Bryggeri – där varje droppe är en del av vår resa och varje smak en inbjudan att utforska.

bottom of page