top of page
Ölsorter på Lilla Edet Bryggeri.

Vill du fördjupa dig i konsten att skapa eget öl erbjuder vi en unik upplevelse, perfekt för företagsgrupper eller som en spännande aktivitet för födelsedagsfirande. Vår exklusiva bryggdag tar dig med på en resa genom ölets värld, där du aktivt deltar i varje steg av skapandeprocessen.

Brygg eget öl

Dagen börjar med en innehållsrik ölprovning där du får utforska olika smaker och aromer. Vi delar med oss av vår kunskap och passion för ölbryggning. Efter provningen delas ni in i grupper, var och en med egna ansvarsområden. Ni får även chans att designa sin egen unika etikett, vilket gör er öl ännu mer unik.


Om det pågår ett evenemang avslutas er dag med en festlig måltid i vår pub, där ni kan njuta av god mat och gemenskap. Efter cirka fem veckor är era egna öl färdiga och väntar på er. Ni hämtar ut dem på Systembolaget och får njuta av resultatet av er skapande dag. Det blir ett verkligt mästerverk, unikt och skapat med kärlek och kreativitet.

Börja med ölprovning

Boka unik ölbryggning

För att boka eller få mer information om denna spännande möjlighet är du välkommen att skicka en förfrågan till info@lillaedetbryggeri.com. Vi ser fram emot att guida dig genom denna alldeles unika upplevelse, där du får vara med och skapa ditt alldeles eget öl. Skål för kreativitet och gemenskap!

bottom of page