top of page

Lilla Edet Bryggeri har fått ett investeringsbidrag från Leader längs Göta Älv. Bidraget gör det möjligt för bryggeriet att öppna ett hantverkscafé och restaurang där lokala hantverkare kan marknadsföra och sälja sina alster regelbundet, inte bara på marknader och rekoringar.

Leaderprojektet

Projektet syftar till att ge lokala hantverkare en kontinuerlig plattform för att visa och sälja sina produkter. Varje hantverkare har en egen plats i hantverkscaféet där de kan presentera sitt arbete och ge en beskrivning av det.

Produkterna kommer att vara tillgängliga för försäljning i caféet under öppettiderna, vilket ger hantverkarna en möjlighet att nå ut till sina kunder regelbundet, bortom traditionella marknader och rekoringar. Oavsett om det är honungsodlare, smyckesdesigners, chokladtillverkare, snidare, snickare eller andra hantverkare - alla är välkomna. Det här är ett steg mot att göra hantverk till mer än bara en hobby för alla i Götaälvdalen.

Vi planerar också temakvällar där hantverkare kan dela sina berättelser och beskriva sin konst. Vi ser fram emot trevliga arrangemang och hoppas att det utvecklas ett starkt nätverk mellan hantverkare. Detta är lokal och småskalig gemenskap när den är som bäst! Vi vill skapa en plats där hantverkare blomstrar och där samhället uppskattar lokala skapelser.

Mål och syfte

Logotyp Leader Längs Göta Älv.
Logotyp Europeiska jordbruksfonden.
Logotyp EU.
bottom of page