top of page
Ölprovning Lilla Edet Bryggeri.jpeg

Utforska ölens värld på Lilla Edet Bryggeri med våra unika ölprovningar. Under en ölprovning får du möjlighet att upptäcka konsten av öltillverkning och fördjupa dig i dofter och smaker som bara ett äkta hantverksbryggeri kan erbjuda. Välkommen att boka din ölprovning idag!

Ölprovning i Lilla Edet

En ölprovning är ett perfekt tillfälle att njuta av vår hantverksöl och skapa härliga minnen tillsammans med vänner. Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna ölentusiaster leder vi er genom en smakupplevelse utöver det vanliga. På Lilla Edet Bryggeri erbjuder vi ölprovning för dig som bor i Lilla Edet, Trollhättan, Uddevalla och Göteborg med omnejd. Självklart tar vi även emot långväga gäster! 

Njut av vår hantverksöl

Boka din ölprovning

Letar du efter den perfekta platsen för en minnesvärd möhippa, svensexa eller teamdag med jobbet? Välj Lilla Edet Bryggeri och låt oss skapa en unik ölprovning bara för er. Upplev gemenskapen och glädjen med att samla nära och kära för en oförglömlig stund fylld med gott sällskap och äkta hantverksöl.

Vår charmiga miljö och autentiska atmosfär ger er en möjlighet att njuta av ölprovningen på ett sätt som är både avslappnat och festligt. Och för att göra er dag ännu mer speciell har vi skräddarsydda paket för möhippor, svensexor och företagsevent. Kontakta oss på info@lillaedetbryggeri.com för mer information kring ölprovning på Lilla Edet Bryggeri.

bottom of page